ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

karamela.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează pentru exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

 karamela.ro nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

karamela.ro nu garantează în niciun fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site. karamela.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

karamela.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul niciunui material (rețetă) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate ca utile.

karamela.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele (rețetele) prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

DREPTURI DE AUTOR

Fotografiile atașate rețetelor adăugate pe karamela.ro sunt protejate de drepturi de autor și nu pot fi preluate.

Rețetele pot fi preluate parțial, numai cu acordul nostru prealabil și întotdeauna cu indicarea sursei și a link-ului către rețetă.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoite de niciun fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

karamela.ro nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

karamela.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

DISTRIBUIE acest articol