Fursecurile Crinkles sunt cunoscute în lumea întreagă. La exterior sunt crocante, iar interiorul e moale precum un blat de Negresă. Iubitorii de ciocolată le vor îndrăgi.

Fursecuri Crinkles
INGREDIENTE:

  • 230 g ciocolată amară de calitate
  • 60 g unt
  • 100 g zahăr
  • 2 ouă mari
  • 220 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • un praf de sare
  • zahăr pudră și zahăr tos pentru decor

MOD DE PREPARARE:

Într-un castron se bat ouăle cu zahărul. Într-un vas pe bain-marie se topește ciocolata cu untul. Se adaugă treptat peste ouă și se amestecă până se omogenizează bine, după care se adaugă sarea, făina și praful de copt stins în puțin de suc de lămâie. Se obține o cremă ce se lasă la rece aprox. 3 ore.

Se formează biluțe cât o nucă, se tăvălesc prin zahăr tos și apoi prin zahăr pudră. Se așează în tava unsă și tapetată și se dau la copt la 170°C pentru cca. 10 minute. Fursecurile trebuie să rămână la interior moi, ușor umede ca blatul de Negresă.

Se lasă să se răcească în tavă pentru că sunt foarte fragede.

După coacere vor crăpa și vor căpăta un aspect foarte interesant.

DISTRIBUIE acest articol
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •